Rengör matta med bikarbonat

Rengör din smutsiga matta med Norial

Har du fått en fläck på din matta? Eller luktar din matta dåligt trots att du har dammsugit den? Har du inte pengarna eller möjligheten att transportera din matta till en kemtvätt? 

Norial fungerar att använda på ryamattor, persiska mattor eller även heltäckningsmattor. Det enda du behöver göra är att öppna upp påsen och strö pulvret över mattan och vänta i minst 30 minuter innan du dammsuger upp pulvret. För bäst effekt kan du låta stå över natten. Det som händer då är att pulvret och parfymen får tid att verka och motverka smutsen som finns ingrodd i mattan.

Luktar din matta fortfarande unket så kan du ta en tesked Norial, en matsked ättika och fem deciliter varmt vatten och blanda det i en sprayflaska. Spruta sedan vätskan på mattan och låt torka. Den komma att vara ren, fräsch och dofta gott.

Norial innehåller endast naturliga ingredienser som natriumkarbonat (bikarbonat), natriumcitrat, natriumvätekarbonat, mineraler och parfym. Samtliga ingredienser är essentiella för att göra din matta ren och fräsch. Då våra ingredienser finns naturligt i hav, vattendrag och i marken så kan den även hällas ut i avloppen. Norial innehåller inga frätande ämnen och kan användas utan fara för barn, växter eller djur. Du kan även använda Norial för att rengöra andra föremål i ditt hem såsom soffa, fåtölj, bord, parkettgolv, sängmadrasser osv.

Klicka här för att läsa vidare