Vad är Norial?

Hur tvättar man sin matta egentligen?

Idén till Norial uppstod då en kund frågade om jag kunde tvätta hennes mattor. Jag insåg då att det inte fanns något enkelt och smidigt sätt att tvätta sin matta på. Trots att mattor finns i varenda hem så har man endast två alternativ när det kommer till att tvätta sin matta. Man kan ta den till en kemtvätt som är dyrt och krångligt eller så kan man tvätta den själv vilket är både svårt, jobbigt och tidskrävande.
 
De flesta undviker därför att kontinuerligt tvätta sina mattor fastän det är där som smuts och andra bakterier oftast samlas. En matta är en inredningsdetalj och även en investering som vi bör ta hand om. Vi tvättar det mesta i hemmet regelbundet. Varför inte mattor? Gör din matta fräschare och öka samtidigt dess livslängd.

Ett hem som doftar gott

Norial är tillverkad i Sverige och har rengörande egenskaper och dofter som gör att din matta blir renare, fräschare och doftar gott redan efter 30 minuter. Norial kan även användas för att rena och fräscha upp  kläder, soffor, madrasser, gardiner, textiler, kakel och laminatgolv. Norial har även vissa fläckbortaggande egenskaper när den blandas med ättika eller vatten. Den tar inte bort de grovare fläckarna men har du spilt något mindre så är Norial skonsam mot dina möbler, mattor och miljön. 
 
Klicka här för att gå vidare till Butiken
  • 1. Häll pulvret över mattan och vänta i minst 30 minuter.

  • 2. Dammsug sedan upp pulvret.

  • 3. Mattan är nu ren, fräsch och doftar gott!